Informatics, TU Vienna

Semesterferien Februar 2016

Workshops für Kinder

English, in German please skip to the second part

Following the successful inception of kinderTUWien, the children’s robotics workshops at TU Wien, which was initiated by Vice-Rector Anna Steiger in February 2015, we will also offer an eventful week for children aged 6 to 14 years in February 2016 during which they will be able to delve into the world of informatics and robotics. The Faculty of Informatics will make some of its laboratories at Favoritenstrasse 11 available for this event. Both courses are free of charge for children of TU Vienna employees. Lunch and drinks will also be provided and are payable on site.

For questions regarding registration, please contact Sonja Bigl.
For further information, please contact Ewa Vesely.

Deutsch

Nach der erfolgreichen Premiere im Februar 2015 bieten die „kinderTUWien“  im Auftrag von Vizerektorin Anna Steiger auch im Februar 2016 eine Woche Informatik und Robotik für Kinder im Alter von 6 bis 14 Jahren an.
Die Fakultät für Informatik stellt für diesen Zweck entsprechende Labor-Räume in der Favoritenstrasse 11 zur Verfügung.
Beide Kurse sind für Kinder der TU Wien Mitarbeiterinnen und Mitarbeiter kostenlos. Die Kosten für das Mittagessen und Getränke sind vor Ort zu bezahlen.

Anfragen zur Anmeldung: bitte an Sonja Bigl
Weitere Informationen: Ewa Vesely

Unterstüzung

Dieses Projekt wird unterschtützt durch die Fakultät für Informatik, LSZ Consulting, Österreichische Computer Gesellschaft und IdeasOnCanvas GmbH.