Informatics, TU Vienna

HackZurich: Europas größter Hackathon

Bewerbungen bis 8. Juni 2018 möglich.

HackZurich ist Europas größter Hackathon. Der Programmier-Marathon hat sich innert 5 Jahren als eine der bedeutendsten Veranstaltungen in der schweizerischen und europäischen Technologie- und Innovationsszene positioniert. Hier geht es zum Official Aftermovie 2017.

2017 gingen innerhalb von zwei Wochen knapp 5000 Bewerbungen aus über 50 Ländern ein. Daraus wurden die 550 besten Talente selektiert, um innerhalb von 40 Stunden in Teams von 2 bis 4 Personen hoch innovative Prototypen zu entwickeln.

Anmeldung ab 8. Juni 2018 unter www.hackzurich.com

*** English Version  ***

HackZurich September 14 - 16, 2018,
application opens June 8, 2018 on www.hackzurich.com

HackZurich is the fifth edition of Europe’s largest hackathon. 550 top engineering students, selected from a global pool of 5000+ applications representing several elite universities from more than 50 countries, are invited to come to Technopark Zurich to hack on web, mobile, and hardware for a 40-hour competition.
See Official Aftermovie 2017 auf https://goo.gl/rngevX

For this Hackathon, international companies will provide the participants with hardware and programming frameworks to spark the creation of new applications in several categories. From a professional side, HackZurich represents a unique opportunity to touch base with new technologies, innovation opportunities and talents.